TEVREDEN GEBRUIKERS VAN DRIVITY
   

Petrochemie - Ham

Onze wielladers worden niet continue gebruikt maar worden wel ingezet met meerdere wielladerchauffeurs. Wij waren op zoek naar een objectieve meting van de rijstijl van onze wielladerchauffeurs. 

 

Isolatie - Olen

Gezien wij al jaren opleidingen aanboden aan onze chauffeurs maar geen duurzame verbetering vaststelden waren wij op zoek naar een duurzame oplossing.
 

Schrauwen

Schrauwen wou in hun nieuw distributiecentrum de interne transportmiddelen koppelen aan de eigen badge en tevens een correcte opvolging en coaching van de chauffeurs voorzien.

         

 

 

Bouwsector - Vilvoorde

Wolftech wou haar total cost of ownership van haar heftrucks en verreikers drastisch verminderen rekening houdende met de eigenheid van de activiteiten en het bedrijfsterrein.

 

Chemie - Zwijndrecht

3M was op zoek naar een concept waarbij het rijgedrag van de heftruckchauffeurs in kaart werd gebracht.

 

Betonstaal - Dendermonde

Intersig wou diverse heftrucks uitrusten met de Drivity modules met als doel de bewerkstelling van minder schades, ongevallen, slijtage en een verbeterd rijgedrag te bekomen.

         

 

 

Petrochemie - Antwerpen

Naar aanleiding van de positieve testing van een DRIVITY rijgedragsmodule is Eurochem overgegaan tot de plaatsing van de DRIVITY modules op al haar wielladers. 

 

Igepa

Igepa wou diverse interne transportmiddelen uitrusten met de Drivity modules met als doel de bewerkstelling van minder schades, ongevallen, slijtage en een verbeterd rijgedrag te bekomen en dit gekoppeld aan een heropfrissingsopleiding.

 

Staal - Genk

Aperam wenste een 18-tal drivity modules te plaatsen ter vervanging van de huidige cijfertoetsen inlogmodule evenals de aanpassingen op maat voor onderstaande: 

  • [email protected]/out mogelijkheid door middel van bestaande badge met startonderbreking
  • Het linken van chauffeurs aan 1 of meerdere toestellen (bevoegdheidsverklaring) 
         

 

Limelco

 

Balta

Na een mooie opstart in het logistiek magazijn van Balta te Sint-Baafs-Vijve passen ook de overige vestigingen het Drivity behavior safety programma in dienst.

 

 

Voeding - Zonhoven

Limelco was op zoek naar een nieuwe manier van opfrissingsopleidingen voor hun heftruckchauffeurs.   Via de DRIVITY modules en bijhorende coaching is een traject van 3 jaar op poten gezet.